Elevul sergent major Tudor Curcă s-a calificat la faza națională a olimpiadei de limba engleză

Francesca Șindilar · 04.04.2024
Pentru elevul sergent major Tudor Curcă, limba engleză este un adevărat prieten, lucru dovedit de-a lungul parcursului școlar. Astfel, a reușit, și în acest an școlar, performanța de a se califica la faza națională a olimpiadei de limba engleză.
 
Prin muncă asiduă și devotament, determinate de o dorință nestăvilită de a progresa pe calea cunoașterii, Tudor și-a creat propriile strategii și tehnici de valorificare a cunoștințelor și deprinderilor, pentru o dezvoltare armonioasă și o înțelegere mai profundă a lumii.
 
Susținut în acest proces de către doamna profesoară Nicoleta Tudurean, elevul militar a cules roadele muncii sale, obținând locul I la faza județeană a olimpiadei și oportunitatea de a reprezenta Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” la nivel național.
 
„𝑃𝑜𝑎𝑡𝑒 𝑣𝑜𝑖 𝑝𝑎̆𝑟𝑒𝑎 𝑠𝑢𝑏𝑖𝑒𝑐𝑡𝑖𝑣, 𝑖̂𝑛𝑠𝑎̆ 𝑐𝑜𝑛𝑠𝑖𝑑𝑒𝑟 𝑐𝑎̆ 𝑂𝑙𝑖𝑚𝑝𝑖𝑎𝑑𝑎 𝑑𝑒 𝐿𝑖𝑚𝑏𝑎 𝐸𝑛𝑔𝑙𝑒𝑧𝑎̆ 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑢𝑛𝑎 𝑑𝑖𝑛𝑡𝑟𝑒 𝑐𝑒𝑙𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑙𝑒𝑥𝑒 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑒𝑡𝑖𝑡̦𝑖𝑖, 𝑖̂𝑛𝑠𝑢𝑚𝑎̂𝑛𝑑 𝑛𝑢 𝑑𝑜𝑎𝑟 𝑐𝑢𝑛𝑜𝑎𝑠̦𝑡𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑠̦𝑖 𝑓𝑜𝑙𝑜𝑠𝑖𝑟𝑒𝑎 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒𝑖 𝑙𝑖𝑚𝑏𝑖, 𝑐𝑖 𝑠̦𝑖 𝑣𝑎𝑠𝑡𝑒 𝑐𝑢𝑛𝑜𝑠̦𝑡𝑖𝑛𝑡̦𝑒 𝑑𝑖𝑛 𝑡𝑜𝑎𝑡𝑒 𝑑𝑜𝑚𝑒𝑛𝑖𝑖𝑙𝑒 (𝑓𝑖𝑒 𝑒𝑙𝑒 𝑝𝑠𝑖ℎ𝑜𝑙𝑜𝑔𝑖𝑐𝑒 𝑠𝑎𝑢 𝑠̦𝑡𝑖𝑖𝑛𝑡̦𝑖𝑓𝑖𝑐𝑒), 𝑝𝑙𝑢𝑠 𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎̆𝑡̦𝑖 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑟𝑛𝑖𝑐 𝑑𝑒𝑧𝑣𝑜𝑙𝑡𝑎𝑡𝑒. 𝐶𝑢 𝑡𝑜𝑎𝑡𝑒 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒𝑎, 𝑝𝑒𝑟𝑠𝑒𝑣𝑒𝑟𝑒𝑛𝑡̦𝑎, 𝑒𝑥𝑝𝑒𝑟𝑖𝑒𝑛𝑡̦𝑎 𝑑𝑖𝑛 𝑎𝑛𝑢𝑙 𝑝𝑟𝑒𝑐𝑒𝑑𝑒𝑛𝑡 𝑠̦𝑖 𝑖̂𝑛𝑑𝑟𝑢𝑚𝑎̆𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑑𝑜𝑎𝑚𝑛𝑒𝑖 𝑝𝑟𝑜𝑓𝑒𝑠𝑜𝑎𝑟𝑒 𝑁𝑖𝑐𝑜𝑙𝑒𝑡𝑎 𝑇𝑢𝑑𝑢𝑟𝑒𝑎𝑛, 𝑚𝑖-𝑎𝑢 𝑐𝑜𝑛𝑓𝑒𝑟𝑖𝑡 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑙 𝐼 𝑙𝑎 𝑓𝑎𝑧𝑎 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡̦𝑒𝑎𝑛𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑐𝑎𝑙𝑖𝑓𝑖𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑙𝑎 𝑒𝑡𝑎𝑝𝑎 𝑢𝑟𝑚𝑎̆𝑡𝑜𝑎𝑟𝑒."
 
Importanța cunoașterii limbilor moderne face parte din provocarea actuală, fiind un punct esențial în traiectoria personală și profesională a elevilor.
 
Felicitări pentru reușită!
Tudor, mult succes la faza națională a olimpiadei!