Plutonul sprijin la datorie!

Nu doar militarii se pregătesc pentru misiune, ci și tehnica pe care aceștia o operează.

Corina Ciobanu · 23.07.2019

Militarii din plutonul sprijin al Detașamentului de Apărare Antiaeriană "Liliecii Negri" au depus un efort considerabil pentru ca tehnica să corespundă cerințelor de instruire și să asigure starea de operativitate a acesteia pe timpul executării misiunilor. 
Plutonul sprijin este implicat în toate activitățile detașamentului și reușește să realizeze o bună instruire prin practicare, fiind exemplu de coeziune și lucru în echipa. 
Printre principalele responsabilități le revin: aprovizionarea cu energie electrică, mentenanța tehnicii, asigurarea legăturilor radio/video sau transferul de date, asigurarea cu materiale și depozitarea acestora în resorturi, paza, protecția și însoțirea militarilor de către grupa de poliție militară la diferite activități, și nu în ultimul rând, asigurarea medicală la nevoie. 

Pe această cale le mulțumim colegilor noștri pentru implicarea de care au dat dovadă și pentru sprijinul necondiționat, confirmând din nou veridicitatea citatului: "Logistica nu a câştigat nici o bătălie, dar nici un război nu s-a câştigat fără logistică.”
Foto: Sublocotenent Corina Ciobanu