​Avansarea în grad este un prilej de mândrie pentru orice elev de colegiu militar

Grațiela Mihăescu · 28.09.2023
Avansarea în grad este un prilej de mândrie pentru orice elev de colegiu militar
 
Primele emoții ale anului școlar care abia a început au fost intens simțite de eleva plutonier Viviana-Mihaela Purcărea-Ciulacu, odată cu avansarea în gradul onorific de elev plutonier major. „Poate nu s-a văzut, dar am avut emoții mari și cred că e normal, fiecare militar este mândru atunci când avansează în grad. Pentru mine nu sunt doar niște trese strălucitoare, ci implică multă muncă și responsabilitate”, a transmis Viviana.
 
Un traseu luminos în carieră presupune curaj, ambiție, perseverență, pasiune și dedicare, atribute pe care Viviana le-a îmbrățișat în toți cei trei ani de școală, pentru a obține cele mai bune rezultate la învățătură și în competițiile de nivel înalt. Toate întrecerile au pregătit-o pentru viitor și i-au dat o motivație puternică pentru abordarea permanentă, cu succes a noilor provocări.
A participat la concursuri școlare, olimpiade, expoziții, festivaluri și alte activități extrașcolare desfășurate la nivel local, județean/municipiul București, național și internațional, unde a bifat succese educaționale importante.
Dornică să facă lucruri grozave, cu spirit competitiv, hotărâtă să urce pe trepte superioare, Viviana a devenit în timp un model demn de urmat.
Pentru rezultatele remarcabile obținute în activitatea școlară și extrașcolară, a fost înaintată în grad, la propunerea Consiliului Profesoral, în cadrul Revistei de front, desfășurată, miercuri, 27 septembrie 2023.
După citirea ordinului de avansare în gradul următor, comandantul colegiului, colonel dr. ing. Aurel Constantin Neagu, i-a așezat noile grade superioare pe epoleți, cu îndemnul de a duce mai departe tradiția de excelență a instituției.
Noile grade înseamnă recunoaștere și recunoștință pentru efort, dăruire și implicare, dar și o motivație suplimentară în atingerea obiectivelor stabilite.  
         
 
Felicitări, Viviana!
Să continui să performezi la cel mai înalt nivel!🔝
 
 
 
 
Text: Grațiela Mihăescu
Foto: Denis Popovici