Eleva de 10 a fost înaintată în funcția de înlocuitor al comandantului de colegiu

Grațiela Mihăescu · 15.06.2022
Eleva plutonier adjutant Patricia Bărbuță este cea mai bună din promoția ei, în urma performanței de a obține media 10 trei ani consecutiv.
 
Conform tradiției, în cadrul festivității de încheiere a anului școlar este nominalizat și evidențiat elevul cu rezultate deosebite în procesul de învățământ și aptitudini de comandă, cel care va fi reprezentantul întregului liceu.
 
𝘋𝘢𝘵𝘢 𝘥𝘦 9 𝘪𝘶𝘯𝘪𝘦 2022, 𝘮𝘢𝘳𝘤𝘩𝘦𝘢𝘻𝘢̆ 𝘶𝘯 𝘮𝘰𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘪𝘮𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘯𝘵 𝘪̂𝘯 𝘱𝘢𝘳𝘤𝘶𝘳𝘴𝘶𝘭 𝘮𝘦𝘶 𝘥𝘦 𝘭𝘪𝘤𝘦𝘢𝘯 𝘮𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢𝘳. 𝘐̂𝘯𝘢𝘪𝘯𝘵𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘪̂𝘯 𝘨𝘳𝘢𝘥𝘶𝘭 𝘰𝘯𝘰𝘳𝘪𝘧𝘪𝘤 𝘥𝘦 𝘦𝘭𝘦𝘷 𝘱𝘭𝘶𝘵𝘰𝘯𝘪𝘦𝘳 𝘢𝘥𝘫𝘶𝘵𝘢𝘯𝘵 𝘮𝘢̆ 𝘰𝘯𝘰𝘳𝘦𝘢𝘻𝘢̆ 𝘴̦𝘪 𝘮𝘢̆ 𝘰𝘣𝘭𝘪𝘨𝘢̆ 𝘴𝘢̆ 𝘵𝘪𝘯𝘥 𝘪̂𝘯 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘪𝘯𝘶𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘱𝘳𝘦 𝘢𝘶𝘵𝘰𝘥𝘦𝘱𝘢̆𝘴̦𝘪𝘳𝘦 𝘴̦𝘪 𝘤𝘢̆𝘵𝘳𝘦 𝘵𝘳𝘦𝘱𝘵𝘦𝘭𝘦 𝘤𝘦𝘭𝘦 𝘮𝘢𝘪 𝘪̂𝘯𝘢𝘭𝘵𝘦 𝘢𝘭𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘯𝘵̦𝘦𝘪, a transmis performera noastră.
 
A știut întotdeauna că dacă face ceea ce îi place, randamentul va fi maxim.
Și-a impus un standard înalt încă de la admitere, pe care l-a atins prin rezultatele de excepție obținute în activitatea școlară și extracurriculară.
După ce a fost admisă prima în colegiu, cu media 9,96, a avut curajul și a îndrăznit să creadă în visul ei, acela că prin muncă și efort constant poate realiza lucruri extraordinare.
 
Dorința de a excela și de a asimila din ce în ce mai multe cunoștințe au determinat-o să iasă din zona de confort, pentru a deveni cea mai bună, în condițiile unei concurențe acerbe.
Rezultatele nu au încetat să apară și au venit ca o consecință firească a dragostei ce o poartă învățăturii, dar și uniformei militare.
 
𝘛𝘪𝘮𝘱𝘶𝘭 𝘴-𝘢 𝘴𝘤𝘶𝘳𝘴 𝘳𝘢𝘱𝘪𝘥 𝘴̦𝘪 𝘪̂𝘮𝘪 𝘢𝘮𝘪𝘯𝘵𝘦𝘴𝘤 𝘤𝘶 𝘦𝘮𝘰𝘵̦𝘪𝘦 𝘥𝘦 𝘱𝘳𝘪𝘮𝘢 𝘮𝘦𝘢 𝘢𝘷𝘢𝘯𝘴𝘢𝘳𝘦 𝘪̂𝘯 𝘨𝘳𝘢𝘥𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘦𝘭𝘦𝘷 𝘧𝘳𝘶𝘯𝘵𝘢𝘴̦. 𝘈𝘤𝘶𝘮, 𝘤𝘶 𝘯𝘰𝘪𝘭𝘦 𝘨𝘳𝘢𝘥𝘦 𝘢𝘳𝘨𝘪𝘯𝘵𝘪𝘪 𝘥𝘦 𝘱𝘦 𝘦𝘱𝘰𝘭𝘦𝘵̦𝘪𝘪 𝘮𝘦𝘪, 𝘮𝘢̆ 𝘶𝘪𝘵 𝘳𝘦𝘤𝘶𝘯𝘰𝘴𝘤𝘢̆𝘵𝘰𝘢𝘳𝘦 𝘪̂𝘯 𝘴𝘱𝘢𝘵𝘦 𝘴̦𝘪 𝘮𝘢̆ 𝘣𝘶𝘤𝘶𝘳 𝘥𝘦 𝘧𝘪𝘦𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘮𝘰𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘱𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘊𝘢𝘯𝘵𝘦𝘮𝘪𝘳𝘶𝘭 𝘮𝘪 𝘭-𝘢 𝘰𝘧𝘦𝘳𝘪𝘵. 𝘐̂𝘯 𝘤𝘪𝘶𝘥𝘢 𝘱𝘢𝘯𝘥𝘦𝘮𝘪𝘦𝘪, 𝘢𝘮 𝘢𝘷𝘶𝘵 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘶𝘯 𝘱𝘢𝘳𝘤𝘶𝘳𝘴 𝘧𝘳𝘶𝘮𝘰𝘴. 𝘈𝘮 𝘥𝘰𝘣𝘢̂𝘯𝘥𝘪𝘵 𝘦𝘹𝘱𝘦𝘳𝘪𝘦𝘯𝘵̦𝘢̆, 𝘱𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘰 𝘷𝘰𝘪 𝘧𝘰𝘭𝘰𝘴𝘪 𝘪̂𝘯 𝘯𝘰𝘶𝘢 𝘧𝘶𝘯𝘤𝘵̦𝘪𝘦, a încheiat eleva plutonier adjutant Patricia Bărbuță.
 
Felicitări, Patricia, și mult succes în îndeplinirea tuturor responsabilităților!
Ne mândrim cu tine!