,,Pentru că am un frate, am pentru totdeauna un prieten.”

Mădălina Burlacu · 12.04.2022
O relație de prietenie solidă și camaraderie exemplară, amândoi fiind repartizați din școală la Baza 95 Aeriană este și între maistrul militar clasa a II-a Manuel Musat care are 39 de ani și este administrator de rețea și fratele mai mic, maistrul militar clasa a III-a, Bogdan, care are 35 de ani și este maistru militar specialist.

Împreună își desfășoară activitatea la Baza 95 Aeriană de 13 ani și sunt absolvenți ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri de la Pitești, Manuel absolvind și Universitatea ,,Vasile Alecsandri” din Bacău, specializarea Tehnologia Informației.

Au ales această carieră la îndrumarea tatălui care a fost și el cadru militar, mărturisind că pentru tot ceea au reușit le sunt recunoscători părinților, care i-au îndrumat și susținut mereu.

Dedicați și profesioniști în tot ceea ce fac, Manuel consideră că ,,domeniul în care activez îmi oferă posibilitatea de a progresa mereu și de a fi în pas cu tehnologia IT, iar ca administrator de rețea, mă ocup de buna funcționare a rețelelor din unitate și interconectarea acestora”, iar Bogdan definește acest domeniu ca fiind ,,unul complex și indispensabil pentru desfășurarea oricăror activități prin menținerea tehnicii de comunicații și informatică în stare de operativitate”.

Ambii identifică în această unitate un loc aparte în care camaraderia leagă indisolubil toți membrii săi și, de asemenea, se bucură de un colectiv tânăr, ambițios și gata să susțină oricând toate activitățile bazei, găsind aici un loc în care pot să-și folosească abilitățile tehnice pentru a dezvolta și implementa tendințe noi.

Amândoi lucrând în domeniul comunicațiilor și informaticii, consideră că cea mai mare împlinire vine din faptul că pot interacționa constant cu oamenii, dar și din satisfacția de a reuși să ajute la rezolvarea problemelor, în special pe linia IT.

Se conduc după deviza ,,Secretul pentru a ajunge departe este să începi”, iar noi suntem mândri de asemenea colegi.

Felicitări și mult succes în continuare!