Succesul în viață este triumful asupra indeciziei și urmărirea cu perseverență a țelului propus

Laura Bașturea · 19.10.2021
Bârlădeanul Moisă Flavian-Valentin a fost primul admis, cu nota de 9,73, la programul de formare a subofițerilor. Acesta a demonstrat că succesul în viață este triumful asupra indeciziei și urmărirea cu perseverență a țelului propus.
 
„Am întâlnit, de-a lungul timpului, oameni care m-au inspirat, oameni care m-au motivat, deopotrivă și oameni care au încercat să mă încetinească, dar asta nu m-a oprit din drumul meu spre o carieră militară.
 
Aspirația către o carieră militară, mi-a fost insuflată din dorința de a mă dezvolta atât pe plan personal cât și pe plan profesional, de a reprezenta un sprijin al societății, de a contribui la crearea unui mediu de securitate stabil și de a apăra integritatea spațiului aerian.
 
Reușita mea la examenul de admitere la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia” se datorează muncii depuse, ambiției, profesorilor care m-au ajutat și m-au îndrumat, dar și familiei care m-a sprijinit. Tuturor acestora le sunt profund îndatorat și le aduc sincere mulțumiri pe această cale.
 
Colegilor mei le doresc succes, o carieră plină de realizări și o viață pe măsura așteptărilor. Iar tuturor celor care citesc aceste rânduri, le doresc să țintească cât mai sus, să-și urmeze aspirațiile și să nu se teamă de eșec.
 
Bucurați-vă de reușite și nu încetați niciodată a visa!”