George-Dănuț Armencescu, elevul de 10

Grațiela Mihăescu · 30.06.2021
„Faptul că am avut media 10 este rezultatul unei munci continue, de lungă durată. Bucuria obținerii acestei medii a compensat tot efortul, motiv pentru care nici nu am mai simțit munca depusă ca pe o povară, ci ca pe un traseu al dezvoltării mele personale”, elev sergent George-Dănuț Armencescu.

Cu un parcurs demn de un licean militar, ambițios, perseverent și încrezător în el, elev sergent George-Dănuț Armencescu s-a distins și în acest an școlar prin rezultatele obținute în procesul de învățământ, media 10 venind ca o confirmare a dragostei ce o poartă învățăturii, dar și carierei militare.

„Încă de mic mi-am dorit o carieră militară. A început doar ca o idee prin clasa a 4-a, când bunicul meu mi-a prezentat această posibilitate de viitor. Ulterior, a devenit un lucru pentru care am muncit din greu și chiar o pasiune. Acest liceu m-a ajutat să valorific înclinația mea spre științele exacte, cum ar fi matematica, informatica sau fizica, acest lucru văzându-se și în performanțele mele în cadrul mai multor olimpiade și concursuri.
În cadrul liceului, am reușit să îmbin utilul cu plăcutul: în timpul orelor învăț și lucrez pentru a atinge țelurile înalte pe care mi le-am propus, iar în timpul liber mă relaxez la antrenamentele de handbal.
Așa cum știm toți, cheia succesului este perseverența. Acest proverb este busola aspirațiilor mele, după care mă orientez pentru a reuși să realizez tot ceea ce îmi doresc”, a spus performerul nostru.
 
Felicitări, George, și mult succes în continuare!
Să continui pe același drum al performanței și să te bucuri de vacanță!