Media 10 la examenul maturităţii!

Absolventa Bianca Elena Sandu este singura din Colegiul Naţional Militar “Dimitrie Cantemir” care a obţinut media 10 la examenul naţional de Bacalaureat, o performanţă unică în ultimii ani.

Grațiela Mihăescu · 09.07.2019

Ce reprezintă media 10 pentru Bianca, am aflat chiar de la ea:
Reprezintă dovada că am reuşit să devin cea mai bună versiune a mea. Scopul meu nu a fost să ating "perfecțiunea",
ci să dau tot ce e mai bun. Sigură pe faptul că efortul depus în fiecare an de studiu nu a fost în zadar, am pășit pragul acestui "examen al maturității" încrezătoare,
resimțind însă urmele unor emoţii care s-au dovedit a fi constructive.”

Rezultatul performerei noastre nu este unul întâmplător, dacă facem un bilanţ al reuşitelor din cei patru ani: s-a clasat în primii 10 elevi din promoţia 2019,
a adunat premii şi menţiuni la faza judeţeană a olimpiadelor şcolare la disciplinele limba şi literatura română, matematică.
De asemenea, în cadrul aceloraşi competiţii s-a remarcat la disciplinele fizică şi limba franceză.

Un model atât comportamental cât şi intelectual, Bianca a reuşit să dovedească că, îmbinând pasiunea cu munca, rezultatele nu contenesc să apară.
Talentul este cel care şi-a spus cuvântul, completat desigur, de multă ambiţie, perseverenţă, seriozitate şi dorinţă de autodepăşire.

“Indrumarea cadrelor didactice şi militare a semnificat o bază fundamentală pentru parcursul meu.
Am încercat să culeg de la fiecare orice informaţie preţioasă, si nu doar în materie de şcoală.
Colectivul unit din care am făcut parte, unde fiecare persoană a avut rolul său (sprijin moral, ambiţionare, echipă de lucru)
a reprezentat unul dintre cei mai importanţi factori care au contribuit la acest rezultat.
Sunt de părere că nu te poţi autodepăşi solicitând doar intelectul, activitatea fizică fiind un factor esenţial în dezvoltare.
Acest lucru m-a îndreptat către jocul de volei”, a completat absolventa noastră.

Pasionată de matematică şi fizică, Bianca se pregăteşte cu aceeaşi seriozitate şi determinare să susţină concurs de admitere la Academia Tehnică Militară “Ferdinand I”.
Felicitări, Bianca, şi mult succes în continuare!
Ne mândrim cu tine!