Simplu: EROU “Eroii sunt cei care şi-au păstrat raţionamentul şi umanitatea intacte în faţa suferinţelor groaznice...

  Publicat pe 16.05.2018 06:40

  Simplu: EROU
  “Eroii sunt cei care şi-au păstrat raţionamentul şi umanitatea intacte în faţa suferinţelor groaznice. Eroii sunt cunoscuţi sau anonimi iar unii sunt ştiuţi doar de Dumnezeu”

  În data de 14 mai 2018, la sediul comandamentului marii unităţii s-a primit următoarea informare din partea Poliţiei Municipiului Focşani:

  “La data de 14.04.2018, orele 14.14 pe strada Măgura din Municipiul Focşani a avut loc un accident de circulaţie în urma căruia un autoturism marca VW Tiguan s-a răsturnat pe partea laterală stângă, şoferul şi ocupantul locului dreapta faţă rămânând blocaţi în autoturism.
  În momentul producerii evenimentului rutier, pe starda Măgura se deplasa, cu autoturismul proprietate personală, locotenentul Ciprian Ionuţ NĂSTASE, care văzând cele întâmplate, nu a ezitat să acorde ajutor celor două persoane blocate în autoturism. Acesta a tăiat parbrizul cu un cuţit special, a scos persoanele din autoturism şi le-a acordat primul ajutor până la sosirea ambulanţei. În urma acestor manevre, militarul s-a tăiat la mâini, primind la rândul său îngrijiri medicale de la lucrătorii Serviciului de Ambulanţă.
  Pe această cale, dorim să acordăm mulţumiri locotenentului Ciprian Ionuţ NĂSTASE, care a dat dovadă de un spirit civic şi de sacrificiu ieşite din comun, având ăn vedere faptul că, în zona producerii accidentului rutier mai existau şi alte persoane care s-au limitat la a filma evenimentul, fără a se implica activ pentru salvarea victimelor. ”
  Semnează
  ŞEFUL POLIŢIEI MUNICIPIULUI FOCŞANI
  COMISAR ŞEF DE POLIŢIE
  Alexandru CARA