Mesajul şefului Statului Major al Forţelor Terestre, general-maior Ovidiu-Liviu Uifăleanu, cu prilejul Sărbătoririi...

  Publicat pe 15.05.2018 14:54

  Mesajul şefului Statului Major al Forţelor Terestre, general-maior Ovidiu-Liviu Uifăleanu, cu prilejul Sărbătoririi Zilei Poliţiei Militare

  La 15 mai 2018, se împlinesc 28 de ani de când a luat fiinţă Poliţia Militară, una din specialităţile militare emblematice din compunerea Forţelor Terestre.
  Această zi constituie un moment de recunoaştere a responsabilităţii cu care poliţiştii militari sunt în măsură să îndeplinească misiuni de menţinere a ordinii şi disciplinei militare, de control al autovehiculelor militare în trafic, de pază a obiectivelor militare şi de protecţie a personalului militar.
  Profesionalismul, loialitatea, integritatea, tenacitatea, iniţiativa şi lucrul în echipă sunt trăsăturile de caracter ale militarilor care îşi desfăşoară activitatea în structurile de poliţie militară.
  Prezenţi în teatrele de operaţii, poliţiştii militari sunt apreciaţi permanent de oficialităţile militare şi civile, pentru foarte buna pregătire profesională, contribuind astfel la promovarea unei imagini pozitive a armatei noastre.
  Cu prilejul aniversării Zilei Poliţiei Militare, vă felicit, vă doresc sănătate, putere de muncă şi succese deosebite în întreaga activitate!

  LA MULŢI ANI!

  #Romania #mapn #ArmataRomâniei #ForţeleTerestreRomâne #ARaniversare