Ziua Forţelor Terestre la Batalionul 631Tancuri Militarii Batalionului 631 Tancuri „Oituz” din Bacău au organizat luni...

  Publicat pe 24.04.2018 14:32

  Ziua Forţelor Terestre la Batalionul 631Tancuri

  Militarii Batalionului 631 Tancuri „Oituz” din Bacău au organizat luni, cu prilejul sărbătoririi Zilei Forţelor Terestre şi a prăznuirii patronului lor spiritual, Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, „Ziua Porţilor Deschise”

  Încă de la orele 09.30, pe răcoarea specifică dimineților de aprilie, elevi de la școli din județul Bacău au pășit în cazarma tanchiştilor, atraşi de specificul acestei arme nobile și impunătoare. Primii vizitatori au fost elevi din cadrul Școlii Gimnaziale „Ion Strat” din Gioseni. I-au urmat cei din comuna Tătărăști, dar si cetăţeni de toate vârstele din oraşul Bacău și multe grupuri organizate din întreg judeţul.

  Vestea despre acest eveniment a ajuns și în județul Neamț, astfel încât au venit în vizită şi elevi din Săvinești, precum şi de la Centrul de Servicii Sociale „Samariteanul Milostiv” din Săvinești, însoțiți de preotul Petru Munteanu.

  Militarii Batalionului 631 Tancuri „Oituz” mulțumesc pe această cale tuturor celor care au venit, de aproape sau de departe, pentru a fi alături de ei la ceas de sărbătoare. Vă mulțumim și vă mai așteptăm și cu alte ocazii!

  Foto, text: Ion Anghel.

  #Romania #mapn #ForteleTerestreRomane #Divizia4Infanterie #Iasi #Brigada15Mecanizata #Bg15Mc #Batalionul631Tancuri #B631Tc #Bacau #ZiuaFortelorTerestre #ArmataRomaniei