La Iaşi, manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Forţelor Terestre au debutat joi în poligonul de garnizoană...

  Publicat pe 22.04.2018 05:58

  La Iaşi, manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Forţelor Terestre au debutat joi în poligonul de garnizoană Mogoşeşti cu un concurs de tragere, desfăşurat sub genericul „Cupa Forţelor Terestre la Tir”. Au participat subofiţeri şi soldaţi/gradaţi profesionişti din structurile subordonate Brigăzii 15 Mecanizate.

  La categoria „subofiţeri”, locul I a fost adjudecat de sg.-maj. Marian Atănăsoaie, de la Batalionul 335 Artilerie din Botoşani. Locul II a revenit plt. Constantin Prescură, de la Batalionul 635 Apărare Antiaeriană din Bacău, iar podiumul a fost completat de plt.-maj. Gabriel Stanciu, de la Batalionul 631 Tancuri din Bacău.

  La categoria „soldaţi/gradaţi profesionişti”, pe primul loc s-a clasat cap. Iulian Mihai, din cadrul subunităţilor de brigadă, locul II a fost obţinut de sold. Bogdan Coroi, de la Batalionul 634 Infanterie din Piatra Neamţ, iar locul III de cap. Gheorghe Dogaru, de la Batalionul 631 Tancuri din Bacău.

  Toţi participanţii au primit felicitări din partea comandantului Brigăzii 15 Mecanizate, colonelul Remus Bondor, pentru modul în care au concurat, iar câştigătorii au fost premiaţi cu diplome şi cupe.

  Foto: Lucien Covalciuc.

  #Romania #mapn #ForteleTerestreRomane #Divizia4Infanterie #Iasi #Brigada15Mecanizata #Bg15Mc #ZiuaFortelorTerestre #ArmataRomaniei