„ALEARGĂ CU LUPII NEGRI” În seria de evenimente prilejuite de aniversarea a 24 de ani de la înfiinţarea unităţii,...

  Publicat pe 15.09.2018 13:43

  „ALEARGĂ CU LUPII NEGRI”

  În seria de evenimente prilejuite de aniversarea a 24 de ani de la înfiinţarea unităţii, militarii Batalionului 151 Infanterie „Războieni” au organizat astăzi o activitate sportivă, în care i-au provocat pe ieşenii de toate vârstele să alerge alături de ei. Şi nu oricum, ci având asupra lor o raniţă cazonă, în greutate de 10 kg pentru băieţi şi de 5 kg pentru fete.

  Au răspuns apelului aproximativ 60 de temerari, care s-au alăturat „Lupilor Negri” într-o cursă de 15 km, cu o diferenţă de nivel de 100 m, pe un traseu amenajat pe dealul Garofeanu, în jurul cazărmii şi al Aeroportului Internaţional Iaşi.

  O atmosferă de sărbătoare şi o competiţie frumoasă, din care cu toţii au ieşit câştigători. Însă, ca la orice concurs, s-a stabilit şi un clasament final.

  La feminin, locul I i-a revenit Marianei Pîrju, pe locul II s-a clasat Ionela Nedelcu, iar podiumul a fost completat de Laura Berbece.

  La masculin, prima poziţie a fost adjudecată de Vasile Vîrnă, urmat în ordine de Ionuţ Pîrju şi Ionuţ Horobeţ-Diaconescu.

  Felicitări tuturor participanților! Vă așteptăm şi la următoarele evenimente!

  Foto: Lucian Irimia.

  #Romania #mapn #ForteleTerestreRomane #Divizia4Infanterie #Iasi #Brigada15Mecanizata #Bg15Mc #Batalionul151Infanterie #LupiiNegri #AleargaCuLupiiNegri