Final de experiență pentru „cadeții” câmpulungeni Experiența „cadeților” de la Școala Gimnazială „Teodor V. Ștefanelli...

  Publicat pe 24.10.2018 07:04

  Final de experiență pentru „cadeții” câmpulungeni

  Experiența „cadeților” de la Școala Gimnazială „Teodor V. Ștefanelli”, Școala Gimnazială „George Voevidca” și Școala Gimnazială „Bogdan Vodă” din Câmpulung Moldovenesc a ajuns la final. Cei 17 participanți s-au integrat, pe parcursul a două zile, în programul orar al elevilor de la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare”.
  Elevii de gimnaziu au participat alături de elevii ștefăniști la înviorarea de dimineață, la ora de pregătire militară din poligon și au exersat traseul militar aplicativ (probă pe care o vor susține la examenul de admitere).
  Astăzi, aventura lor a ajuns la final și vor împărtăși colegilor de la școlile de proveniență momentele inedite petrecute în aceste două zile la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare”.
  Cei 17 elevi din Câmpulung Moldovenesc au făcut parte din prima serie de voluntari din cadrul programului „Săptămâna cadeților”, iar în continuare urmează să experimenteze viața în mediul cazon alți 15 „cadeți” suceveni.

  Foto: Laurențiu Sbiera
  Georgiana Lupu

  #mapn #ColegiulNationalMilitarStefancelMare #CampulungMoldovenesc #EleviMilitari #CarieraMilitara ‪