EXPERIENŢE EUROPENE Incursiunea italiană a elevilor militari câmpulungeni a continuat cu activităţi practice într-o...

  Publicat pe 16.04.2018 09:48

  EXPERIENŢE EUROPENE

  Incursiunea italiană a elevilor militari câmpulungeni a continuat cu activităţi practice într-o şcoală profesională din domeniul serviciilor şi alimentaţiei publice, dar şi cu ore de sport în care talentul şi imaginaţia le-au fost puse la încercare prin exerciţii de aerobic şi coregrafie. De asemenea, participanţii la congresul de la Casalmaggiore au desfăşurat activităţi împreună cu persoane cu nevoi speciale.

  ***
  În perioada 8-14 aprilie, elevii Codrin Olaru, Adrian Vorobchevici și Loredana Benedekfi, însoțiți de prof. Duminică Mădălina, participă la un congres desfăşurat în Italia, , în cadrul proiectului european Erasmus+ Body.
  Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” a implementat proiectul european Erasmus+ „Body Project” începând cu anul şcolar 2015-2016, alături de parteneri din Italia, Franţa, Anglia, Portugalia şi Polonia. Proiectul Body abordează prin activităţi diverse şi din diferite perspective importanţa interdependenţei dintre echilibrul mental şi echilibrul fizic şi a consecinţelor ce decurg din această legătură.
  Activităţile din proiect, derulate pe o perioadă de trei ani, se adresează elevilor, coordonatorilor de proiect şi managerilor şcolilor implicate şi îmbracă forme diverse: reuniuni transnaţionale, schimburi de elevi între şcoli în baza unor acorduri de învăţare, workshop-uri, vizite de documentare, întâlniri cu personalităţi, cursuri, congrese etc.

  #‎România#mapn#ColegiulNationalMilitar”StefancelMare#CampulungMoldovenesc#EleviMilitari#ProiecteEuropene#CarieraMilitara ‪#‎ARinvatamant