PROMOVAREA CARIEREI MILITARE În Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare”, dezvoltarea motivaţiei pentru cariera...

  Publicat pe 19.02.2018 12:54

  PROMOVAREA CARIEREI MILITARE

  În Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare”, dezvoltarea motivaţiei pentru cariera militară este un proces continuu, fiind susţinut de cunoaşterea aptitudinilor elevilor, de informarea corectă şi oportună privind viitoarea profesie.
  În acest context, în data de 19 februarie, Colegiul Naţional Militar a fost gazda evenimentului creat de Forţele Navale Române pentru promovarea carierei militare. Scafandrii militari, luptătorii pentru operații speciale, infanteriștii marini, dar și studenții și elevii din marina militară au prezentat adolescenților militari satisfacțiile și oportunitățile carierei pe care au îmbrățișat-o. Alături de marinarii militari, au participat studenți și cadre didactice de la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” din București, pentru a prezenta oferta educațională a instituției pe care o reprezintă.
  La activitatea de la colegiul militar câmpulungean au participat prefectul judeţului Suceava, doamna Mirela-Elena Adomnicăi, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, domnul Mihăiţă Negură şi domnul profesor dr. ing. Cristian Cuciurean, inspector general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

  Foto: Sbiera Laurenţiu

  #‎România‬#mapn#ColegiulNationalMilitar”StefancelMare#CampulungMoldovenesc#EleviMilitari#CarieraMilitara ‪#‎ARinvatamant‬