Ceremonia de comemorare a locotenent-comandorului Florin Rotaru la Buzău Luni, 9 iulie 2018, la sediul comandamentului...

  Publicat pe 09.07.2018 08:02

  Ceremonia de comemorare a locotenent-comandorului Florin Rotaru la Buzău

  Luni, 9 iulie 2018, la sediul comandamentului Diviziei 2 Infanterie "Getica" a fost organizată o ceremonie de comemorare a locotenent-comandorului Florin Rotaru care și-a pierdut viața în timpul mitingului aerian din data de 7 iulie organizat de Baza 86 Aeriană „Locotenent Aviator Gheorghe Mociorniţă” din Fetești.
  Locotenent-comandorul Florin Rotaru, în vârstă de 36 de ani, îndeplinea funcția de pilot-șef în cadrul Escadrilei 861 Aviație Luptă a Bazei 86 Aeriană Fetești. Era pilot clasa I, avea la activ peste 400 de ore de zbor, din care aproximativ 250 pe MiG-21. Era absolvent al Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din anul 2005.

  Ofițerul era căsătorit și avea doi copii.
  Conducerea Ministerului Apărării Naţionale este alături de familia îndoliată şi transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanţe familiei militarului căzut.
  Camaradereşte şi sufleteşte întregul personal militar şi civil din cadrul Diviziei 2 Infanterie "Getica", îşi exprimă deplina compasiune faţă de familia îndoliată, greu încercată de dureroasa pierdere.
  #mapn #ForteleTerestre #Divizia2Infanterie #ARactualitate