Militarii Batalionului 30 Protecția Forței „Vulturii Carpaților” au predat misiunea de asigurare a securității bazei...

  Publicat pe 26.08.2018 08:31

  Militarii Batalionului 30 Protecția Forței „Vulturii Carpaților” au predat misiunea de asigurare a securității bazei Kandahar și a ariei de responsabilitate către colegii lor de la Batalionul 812 Protecția Forței „Șoimii Carpaților”.

  O altă unitatea de elită, Batalionul 812 Protecția Forței „Șoimii Carpaților”, preia pentru următoarele 6 luni cea mai importantă misiune a Armatei României în afara granițelor țării.

  Sunt convins că pregătirea pe care ați parcurs-o până acum și experiența profesională valoroasă acumulată în misiunile externe la care ați participat vă vor sprijini să reprezentați România la cele mai înalte standarde și să vă îndepliniți misiunea ce v-a fost încredințată!

  Armata României îşi îndeplineşte cu consecvenţă şi bună-credinţă obligaţiile asumate faţă de aliaţi şi parteneri, în condiţiile legislaţiei şi tratatelor internaţionale la care România este parte.

  În cei 27 de ani de participări la misiuni externe, militari români au luat parte la diferite operaţii şi misiuni în afara teritoriul statului român, acumulând o experienţă deosebit de utilă în procesul de transformare a Armatei României, de operaţionalizare şi creştere a interoperabilităţii cu armatele statelor membre NATO şi UE.

  Felicitări militarilor Batalionului 30 Protecția Forței „Vulturii Carpaților” și misiune ușoară militarilor Batalionul 812 Protecția Forței „Șoimii Carpaților”.

  #ArmataRomaniei #SefSmAp #ResoluteSupport
  Video: Iulian Cadulencu, Radu Bungărdean