„Audi, vidi, sile!” „Ascultă, urmăreşte şi taci” este motto-ul care defineşte blazonul cercetaşilor! Purtând pe mâneca...

  Publicat pe 12.11.2018 07:23

  „Audi, vidi, sile!” „Ascultă, urmăreşte şi taci” este motto-ul care defineşte blazonul cercetaşilor!
  Purtând pe mâneca vestonului emblema cercetaşilor Roza Vânturilor, cercetașii demonstrează cu fiecare ocazie că sunt cei mai buni, permanent pregătiți să acţioneze şi să execute misiuni în situaţii limită şi cu un grad mare de dificultate. Obținerea informațiilor de calitate și în timp oportun este baza deciziilor luate de factorii de conducere pe câmpul de luptă.

  Dragi camarazi cercetași,
  Nu este deloc uşoară meseria pe care v-aţi ales-o! De fiecare dată aţi demonstrat profesionalism, hotărâre şi tărie de caracter şi v-aţi asumat fără rezerve provocări pe care le-aţi dus la capăt, cu succes.

  Trebuie să menţineţi acelaşi spirit dinamic, plin de iniţiativă în toate demersurile dumneavoastră, şi să demonstrați în permanență că sunteți în măsură să duceţi mai departe, cu demnitate şi onoare, valorile care vă definesc!

  Cu prilejul Zilei Cercetașilor Militari, în anul Centenarului Marii Uniri vă adresez felicitări pentru efortul şi dedicarea cu care aţi înţeles să vă îndepliniţi misiunile şi vă doresc multă sănătate, putere de muncă şi realizări profesionale şi personale, dumneavoastră şi celor dragi!
  La mulţi ani!

  #ArmataRomaniei #Ziuacercetasilormilitari #SefSMAp