Cursul pilot de specializare inițială în pregătirea de bază și de comandă, prim pas în proiectul "Centrului național de...

  Publicat pe 09.11.2018 05:41

  Cursul pilot de specializare inițială în pregătirea de bază și de comandă, prim pas în proiectul "Centrului național de instruire permanentă al maiștrilor militari și subofițerilor."

  Învățământul militar este o prioritate pentru conducerea ministerului apărării naționale și resursa umană este, de departe, cel mai valoros element al procesului transformare al Armatei României!

  Dacă elevii noștri sunt formați așa cum trebuie în instituțiile de învățământ vom avea pe cine să ne bazăm pe mai departe. Este nevoie de foarte multă flexibilitate, trebuie să ducem condițiile de muncă și de viață la cele mai înalte standarde!

  Tinerii noștri au nevoie de modele care să le transmită setea de cunoaștere și care să-i facă să înțeleagă că succesul în carieră depinde foarte mult de lucrurile pe care le învață astăzi.

  Eforturile noastre comune vizează crearea unui sistem care să producă absolvenţi competenţi, cu înalte şi profunde cunoştinţe generale, de specialitate, complementare şi de bază, care să asigure perpetuarea valenţelor, valorii şi competitivităţii sistemului militar românesc.

  Felicit, cu această ocazie, comandanţii, instructorii, profesorii şi pe toţi cei care au meritul de a participa activ la acest curs și vă doresc mult succes!

  #ArmataRomaniei #SefSMAp #CentrulNationaldeInstruirePermanent #CNIP