Rezultatele foarte bune obținute de elevii colegiilor naționale militare la examenul de bacalaureat m-au făcut să-mi...

  Publicat pe 10.07.2018 12:38

  Rezultatele foarte bune obținute de elevii colegiilor naționale militare la examenul de bacalaureat m-au făcut să-mi amintesc cu nostalgie de perioada pe care am petrecut-o în liceu, de colegii alături de care am trăit momente deosebite și de profesorii care au reușit să își pună amprenta asupra noastră.

  A fost o perioadă în care am reușit să leg cele mai strânse prietenii și, totodată, să-mi schițez drumul căruia avea să-i dau contur cu fiecare experiență pe care am avut-o în toți acești ani.
  Mă bucură nespus de mult să aflu că la Alba Iulia și la Craiova elevii militari au promovat acest examen în procentaj de 100%, iar la Breaza și la Câmpulung Moldovenesc procentul a fost de peste 99%.

  Aceste rezultate certifică tradiția și excelența învățământului militar, o tradiție îmbogățită, de la an la an, cu fiecare absolvent.

  Dragi elevi, este o performanță extraordinară!

  Vă felicit pentru că ați demonstrat, o dată în plus, că învățământul militar este în continuare la cel mai înalt nivel! Continuați să rămâneți la fel de motivați. Urmează examenele de admitere la care veți paricipa în următoarele săptămâni. Vă urez mult succes și vă amintesc că, doar prin perseverență puteți reuși să ajungeți acolo unde v-ați propus!

  Sunt convins că, prin absolvirea acestor înstituții militare de învățământ, voi sunteți un câștig pentru întreaga societate deoarece v-ați format într-o comunitate în care s-au conectat valorile sacre ale instituției militare, într-un mediu disciplinat și corect, formându-vă armonios pentru viață.
  Îmi doresc să rămâneți în continuare alături de noi și de Armata României!

  Vreau, de asemenea, să le mulțumesc instructorilor și întregului colectiv didactic pentru faptul că, an de an, reușesc să formeze caractere și să se bucure, împreună cu elevii militari, de rezultatele excepționale.

  Felicitări tuturor!

  #sefsmap #armataromaniei #colegiinationalemilitare