Fundația “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă” - 10 ani de existență Împreună suntem mai puternici!...

  Publicat pe 16.05.2018 14:33

  Fundația “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă” - 10 ani de existență
  Împreună suntem mai puternici!

  Principalele realizări ale Fundației sunt implementarea a 12 programe majore în sprijinul militarilor, alocarea a 60% din fonduri în sprijinul a peste 220 de cazuri socio-medicale, atragerea a peste 2000 de membri din 34 de județe și municipiul București.

  Fundația a acordat premii în bani șefilor de promoții din cadrul instituțiilor militare și câștigătorilor diferitelor concursuri profesionale organizate de Forțele Terestre (omul/subofițerul anului, cupa presei la tir, ziua copilului, etc), a alocat fonduri pentru susținerea militarilor din Teatrul de Operații din Afganistan.
  Fundația a participat la toate evenimentele naționale, ale Armatei României și ale Forțelor Terestre desfășurate, a contribuit la promovarea imaginii Forțelor Terestre Române, la sprijinirea tinerilor de la CTF Corabia prin susținerea organizării taberelor de vară și acordarea de cadouri cu ocazia marilor sărbători religioase, în cooperare cu Statul Major al Forțelor Terestre.

  De asemenea, a participat la amenajarea și întreținerea unor parcuri, întreținerea unor monumente și morminte reprezentative, sprijinirea în organizarea taberei anuale a cercetașilor, sprijinirea editării Revistei “România Eroică“.

  La mulți ani!
  #România #mapn #ArmataRomâniei