Suntem mândri de voi! Elevi din Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” au obținut la fazele naţionale ale...

  Publicat pe 11.04.2018 09:05

  Suntem mândri de voi!

  Elevi din Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” au obținut la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare o menţiune şi un premiu special la geografie, o menţiune la limba şi literatura română şi o menţiune specială la limba franceză, ducând, astfel, mai departe renumele colegiului.

  Cantemiriştii Andrei Beleaua şi Ştefan Onea au făcut dovada pregătirii temeinice reuşind să se claseze în topul celor mai buni elevi din ţară, obţinând menţiune, respectiv premiul special la Olimpiada Naţională de Geografie.

  Elev caporal Denisa Sandu s-a clasat pe locul al IV –lea și a fost distinsă cu prima menţiune la faza naţională a Olimpiadei de limba şi literatura română, rezultat meritoriu care confirmă pregătirea temeinică și talentul.

  Prin menţiunea specială obţinută la faza naţională a Olimpiadei de limba franceză, elevul Alexandru Drăgan confirmă seriozitatea, pregătirea temeinică şi dorinţa de performanţă.

  Felicitări elevilor şi profesorilor care i-au îndrumat spre performanţă, Roxana Ţonoiu, Irina Grecu, Elena-Cristina Soare și Georgeta Manole!

  Detalii pe: goo.gl/gn8AsU

  Text și foto: Graţiela Mihăescu
  #România #mapn #ArmataRomâniei #elevimilitari