În Baza Militară Aeriană Kandahar a avut loc transferul de autoritate dintre detașamentele Elementului Național de...

  Publicat pe 12.03.2018 09:05

  În Baza Militară Aeriană Kandahar a avut loc transferul de autoritate dintre detașamentele Elementului Național de Sprijin, rotația a șasea și rotația a șaptea.

  Au fost predate drapelul și responsabilitățile funcției pentru următoarele șase luni, de către comandantul Elementului Național de Sprijin, colonel Ginel Blaga, noului comandant, locotenent-colonel Adrian Banciu.

  Predarea-primirea comenzii s-a executat în prezența comandantului TAAC- South (Train Advice and Assist Command - South), general de brigadă John Lathrop, Seniorului Reprezentativ al României, colonel Bogdan Istrate, cât și a comandantului Batalionului 30 Protecția Forței „Vulturii Carpaților”, locotenent-colonel Ionuț Ilinca.

  Colonelul Bogdan Istrate a mulțumit detașamentului care pleacă precizând faptul că „a fost o echipă profesionistă, care și-a dedicat tot timpul și toate resursele avute la dispoziție pentru a putea asigura sprijinul logistic necesar structurilor militare românești din Afganistan. Echipei care a venit îi doresc să livreze cel puțin același sprijin logistic ca și seriile precedente. Sunt convins că militarii își vor îndeplini misiunea cu succes.”

  Detalii pe:goo.gl/UsFJPZ

  Foto MApN, Iulian Cadulencu

  #România #mapn #ArmataRomâniei