Fruntaşi la concursul de admitere în academiile categoriilor de forţe ale armatei Graţiela MIHĂESCU Sorin Dănuţ Matei...

  Publicat pe 31.07.2018 09:56

  Fruntaşi la concursul de admitere în academiile categoriilor de forţe ale armatei

  Graţiela MIHĂESCU

  Sorin Dănuţ Matei şi Marian Cristian Dubină sunt primii pe listele ADMIŞILOR, în urma mediilor finale, reuşind să dovedească că prin muncă, seriozitate, dăruire şi pasiune pentru specializarea aleasă se poate atinge ţelul dorit. Ei sunt performerii cantemirişti care au obţinut cele mai mari medii de admitere în armele şi specialităţile pentru care au optat: Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică - Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” şi Arhitectură Navală - Academia Navală “Mircea cel Bătrân”.

  De asemenea, Marian Codruţ-Costin Petrache a fost admis cu nota 10 la test la Facultatea de Inginerie marină, programul de studii: Navigaţie, hidrografie şi echipamente navale.

  - Sorin Dănuţ Matei este primul ADMIS la concursul de admitere în Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu”, domeniul Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică, cu media 10.00.

  - Marian Cristian Dubină este primul ADMIS la Academia Navală “Mircea cel Bătrân”, la Facultatea de Inginerie Marină, program de studii: Arhitectură navală.

  - Marian Codruţ-Costin Petrache este primul ADMIS, cu nota 10 la test, la Academia Navală “Mircea cel Bătrân”, la Facultatea de Inginerie marină, programul de studii: Navigaţie, hidrografie şi echipamente navale.

  Felicitări!
  Mult succes în continuare!
  Suntem mândri de voi!