Jurnalul de misiune realizat de capitanul Florin Jianu "în țara de praf și piatră" a fost lansat astăzi în deschiderea...

  Publicat pe 14.11.2018 19:31

  Jurnalul de misiune realizat de capitanul Florin Jianu "în țara de praf și piatră" a fost lansat astăzi în deschiderea Târgului Internațional Gaudeamus-Carte de Învățătură, care are ca temă centrală "România Centenar".

  Cartea adună toate episoadele trimise de căpitanul Florin Jianu, comandantul Companiei 2 Lions, pe parcursul celor aproape 7 luni de misiune in Afganistan, împărtășite cu voi, prietenii paginii noastre, în zilele de vineri și sâmbătă ale fiecărei săptămâni.

  Jurnalul a fost lansat în prezența unor invitați de seamă precum general de brigadă Dragoș Iacob, șef Direcție Instrucție și Doctrină, participant la misiunile Armatei Române în Afganistan, editorialistul Alin Buzarin, care împărtășește cu Florin pasiunea pentru sport și simpatia pentru echipa de fotbal Universitatea Craiova și colonelul Renato Nadolu din conducerea Direcției Informare și Relații Publice, care a dezvoltat în premieră acest proiect, care își propune să-i aducă mai aproape de dumneavoastră pe militarii noștri pentru a-i cunoaște mai bine și împărtăși valori comune precum patriotism, camaraderie și spirit civic.

  Si pentru ca am vorbit de camaraderie si familie trebuie sa va spunem ca lansarea de astazi a avut un moment cu o incarcatura emotiomala aparte prilejuit de prezenta a doi dintre comandanții de plutoane din compania pe care căpitanul Florin Jianu a comandat-o in Afganistan care au tinut sa-i faca o surpriza camaradului lor si daca este sa ne luam dupa reactia acestuia... chiar au reusit!

  Cartea se poate cumpăra de la standul Centrului tehnic editorial al Armatei din cadrul târgului, care va fi deschis între orele 10:00 și 20:00 până duminică.

  #MApN #ArmataRomâniei #România